over ons

onze kracht

onze kracht

Onze kracht ligt in het tot leven brengen van jouw verhaal, met een flinke dosis creativiteit. Geen ja en amen of ongeïnteresseerd ja knikken, wij luisteren écht naar jou. Daardoor werken wij snel, doelgericht en nauwkeurig. En onze technische kennis? Die is na jarenlange ervaring op het niveau dat jij verdient.

Hey! Wellicht heb je mij al eens voorbij zien komen op de website. Mijn naam is Kenneth van der Beek en ik ben de oprichter van Broox Visuals.

quit planning
your dream
and start living it

Vind je ook niet?

Een korte introductie over mijzelf vindt ik wel op zijn plaats. Ik ben een trotse Rotterdammert met de hoofdletter “R” en ik heb mijn passie gevonden in het optimaliseren van bedrijven op visueel vlak maar ook vooral de branding.

Hey! Wellicht heb je me al eens voorbij zien komen op de website. Mijn naam is Kenneth van der Beek en ik ben de oprichter van Broox Visuals. Ik ben een trotse Rotterdammert met de hoofdletter “R” en ik heb mijn passie gevonden in het optimaliseren van bedrijven op visueel vlak maar ook vooral de branding.

quit planning your dream and start living it

Vind je ook niet?

het team

de digitale
creatievelingen

de digitale
creatievelingen

Als grafisch ontwerpbureau hanteren wij een bijzondere werkwijze. Het is namelijk zo dat de échte creatievelingen volledig op hun gemak moeten zijn voor ultieme creativiteit en skills. Daarom gunnen wij ze de vrijheid die ze verdienen. De juiste mindset en een goede dosering vrijheid komt de creativiteit ten goede. Uiteraard hebben wij de digitale creatievelingen die jouw opdrachten uitvoeren zelf gecertificeerd en houden wij dagelijks contact met elkaar. Zo blijft ons niveau op peil en worden we met de dag beter!

er is al keihard gewerkt voor

"een branding waar ik trots op kan zijn"

"een branding waar ik trots op kan zijn"

wij staan al in de startblokken

Ben jij er klaar voor om het verschil te maken? Wij wel! Waarschijnlijk sta jij open voor verbetering of wil jij starten met jouw bedrijf maar weet jij nog niet wat de mogelijkheden zijn.

 

In ieder geval nodigen wij jou graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.